Nog even niet...

...wandelen, ondanks het mooie weer dat ze hebben opgegeven...

Vorige week is Lydia van de trap gevallen, zo maar net 3 treden, maar ze kwam niet goed terecht. Ze leek veel pijn te hebben aan haar knie, dus ging Gerbrand met haar naar de dokter. De dokter dacht dat haar been niet gebroken was, maar gaf voor de zekerheid een verwijzing mee voor het ziekenhuis, voor als ze er last van bleef houden.
De dagen erna was Lydia van slag, maar ja: het was ook een vreemde tijd voor haar die kraamtijd. Mama in bed, een zuster in huis, aandacht moeten delen... Ze zat hele dagen het liefst bij mij op bed boekjes te lezen of puzzels te maken. Zo nodig kroop ze overal naar toe (en soms op haar fietsje) maar staan en lopen wilde ze niet. Wij twijfelden: als je iets gebroken hebt, dan zou je toch zeker ook niet kunnen kruipen? Was het dan toch aandacht vragen, of zat er iets niet goed in dat beentje?

Uiteindelijk ging Gerbrand afgelopen dinsdag toch met haar naar het ziekenhuis. Oma ging ook mee. En nadat er foto's gemaakt waren bleek er een 'twijgbreuk' net onder haar knie te zitten. Ze zit nu van haar lies tot haar enkel in het gips! Roze natuurlijk, echt voor meisjes :-) In het ziekenhuis kreeg ze een compliment omdat ze zo goed stil lag met foto's maken, en ook bij het gipsen gaf ze geen kik! 

Nu het been in het gips zit en dus steun heeft, is ze meteen weer de oude Lydia: ze is weer gezellig, speelt lief, en loopt ondertussen weer rond! Volgende week vrijdag moet ze terug komen en mag het gips er waarschijnlijk al weer af. Maar voor nu is ze er maar wat trots op! 

Buiten wandelen is nog wel wat lastig, dus vermaken de zusjes zich gewoon binnen...


... foto's maken op de rendiervacht...


... of samen in het bed van 'grote zus', past net tussen alle knuffels :-)


Reacties

Ach gossie, een been in het gips. Beterschap!!! Wat een mooie, ik gebruik een beter woord: prachtige! foto van je dochtertje op het kleed. Ik heb trouwens een give away waarvan ik denk dat je die leuk vindt voor je dochter haar kamertje. lieve groetjes kathy
Danielle zei…
Nou dat is de derde in blogland met roze gips!! Gelukkig is het maar voor even. Wat een lieve fotoos van je meisjes!
Gerd@ zei…
Ach wat een pech voor Lydia ... gelukkig gaat het met het gipsbeen beter ... mooie rose is niet lelijk zeggen wij dan ....

Fijn weekend ... groetsss Gerd@

ps schattig op het rendiervel ...
Anoniem zei…
wat een pech een been in het gips,prachtige foto's

Julia
Anoniem zei…
Manlief staat toevallig achter me en vraagt wat dat voor foto is? Hij dacht dat het onze baby is. En het is gek, maar jouw kleine meisje lijkt inderdaad wel als twee druppels water op de onze o_0 Ik zit net even goed naar je foto's te kijken maar serieus als ik ze aan mijn moeder zou sturen zou ze volgens mij niet zien dat het niet onze Sophia is :)
Gewoon Greet zei…
Oei dat konden jullie nu wel missen...maar gelukkig gaat het beter
met het gips!
Wat een lieve foto's
Heel veel liefs en nog even en dan
komt die langverwachte lente toch!
@Let zei…
Ach wat een pech voor Lydia :(
Heel schattige foto's van jullie mooie meiden!

Groeten!
@Let...
Wat een pech voor Lydia, maar goed dat jullie toch gegaan zijn en nu kan ze met haar mooie roze been weer lekker uit de voeten.
Wat een lieve foto's van de twee zusjes, wat zullen jullie trots zijn op jullie mooie stel.

Goed weekend en lieve groetjes,
Eefie
Anoniem zei…
arme hummel. Beterschap

Afke
Pleuntje zei…
arm kind, wat zal ze zich rot hebben gevoeld, gelukkig
"valt" het mee. sterkte. X
Anoniem zei…
Och meid toch, die Lydia.. Wat moet ze een last gehad hebben! Gelukkig zijn de berichten nu weer goed.

Wat heb je toch twee mooie dames zo op het vachtje liggen! ;o)
Aritha V. zei…
Wat zielig voor haar! Ze is wel een dapper meisje dat ze het zo lang vol hield. Mooie foto's ...
Helena zei…
O wat rot voor je grote meid, maar wat staat ze al weer stoer op de foto (niet te vergeten hip met dat roze).
hokje zei…
Wat een pech! Gelukkig schijnt ze er zelf weinig last van te hebben, want ze straalt op de foto's. Leuk trouwens de twee zusjes samen op de foto.

Lieve groet,
Miranda
L zei…
Wat een pech! Beterschap hoor!

Populaire posts